Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre

Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 25 și costă 24 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pui, turmeric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre, Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, și Inimi de anghinare, mazăre verde și ciuperci într-un sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează bucățile de pui cu sare și piper. Într-o caserolă din fontă medie, emailată, combinați puiul cu ceapa tocată grosier și bulionul de pui și aduceți la fierbere. Într-un castron mic, amestecați firele de șofran cu ghimbirul, coriandrul, chimenul, boiaua și turmericul. Se amestecă amestecul de condimente în bulion. Acoperiți și fierbeți la foc mic, întorcând bucățile de pui o dată, până când bucățile de sân sunt doar albe, aproximativ 25 de minute; transferați bucățile de sân într-un castron și acoperiți. Continuați să fierbeți tocanele și coapsele, acoperite, până când sunt gata, cu aproximativ 15 minute mai mult; transferați în bol cu bucățile de sân și păstrați-le acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
BulionBulion
Copane De PuiCopane De Pui
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ceapa tocată, roșiile, lămâia conservată și inimile de anghinare în caserolă și fierbeți la foc moderat până când bulionul este bogat aromat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă mazărea. Întoarceți puiul în caserolă și fierbeți ușor, rotind de câteva ori, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Pui întregPui întreg
BulionBulion
CeapăCeapă
MazăreMazăre
3
Serviți tagina în boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista