Tagine de pește cu lămâie conservată și roșii

Tagine de pește cu lămâie conservată și roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați măsline, lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Tagine De Pește Marocan Cu Roșii, Măsline Și Lămâi Conservate, Tagine De Pui Cu Măsline Verzi Și Lămâie Conservată, și Tagine de pui cu măsline verzi și lămâie conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați lămâie, 1 lingură de apă, 1/2 linguriță de ulei și zahăr; gatiti 3 minute sau pana cand apa se evapora si amestecul incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent. Pune deoparte.
Așezați restul de 2 1/2 lingurițe de ulei într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 10 secunde odată, până când uleiul este încălzit. Se amestecă șofranul; lăsați să stea 10 minute.
Combinați amestecul de lămâie, amestecul de șofran, pătrunjelul tocat și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește în pungă și sigilați. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Strat 1 cană felii de ceapă și 2 căni de roșii pe fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Scoateți peștele din pungă, rezervând marinada. Roșii de top cu pește; se toarnă marinada rămasă din pungă peste pește. Acoperiți cu restul de 2 căni de roșii și restul de 1 cană de ceapă. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați peștele și legumele într-un platou de servire.
Stropiți lichidul rămas peste pește.
Garnisiți cu frunze de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.