Tagine De Legume La Grătar Mediteranean

Tagine De Legume La Grătar Mediteranean
Tagine de legume la grătar mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 572 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, ulei de măsline, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Legume Mediteraneene La Grătar, Tartină De Legume La Grătar Mediteraneană, și Supă De Legume La Grătar Mediteraneană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa roșie în 4 pene, lăsând capătul rădăcinii intact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
2
Așezați ceapa roșie, ardeii grași, oțetul, 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de ulei într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați punga; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă RoșieCeapă Roșie
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa tocata si usturoiul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați chimen, fenicul și scorțișoară; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
FeniculFenicul
ChimenChimen
7
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/4 cană apă, măsline, stafide, piper negru, roșii și cartofi; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CartofiCartofi
TomateTomate
StafideStafide
MăslineMăsline
ApăApă
SareSare
8
Scoateți ardeii grași și ceapa roșie din pungă, aruncând marinada; așezați pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar 10 minute, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
11
Serviți amestecul de roșii peste cuscus. Se acoperă cu ardei gras la grătar și ceapă roșie; se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Nuci De PinNuci De Pin
CuscusCuscus
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista