Tagine de creveți și legume cu cuscus

Creveți și legume Tagine cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 144 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți creveți, fulgi de chili, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de creveți și legume cu cuscus, Tagină vegetală cu couscous de migdale și năut, și Shortcut Tagine de legume marocane cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți bulionul și 1 linguriță de ulei de măsline la fiert. Se amestecă cuscusul, se acoperă tigaia și se ia de pe foc.
Lăsați să stea până când bulionul este absorbit și cuscusul este fraged să muște, aproximativ 5 minute.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați usturoiul în uleiul de linguriță rămas până când începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Adăugați praf de chili, coriandru, chimen și fulgi de chili; amestecați până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile (inclusiv sucurile) și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă legumele congelate și se gătește, amestecând des, timp de 3 minute.
Adăugați creveții dezghețați și gătiți, amestecând des, până când creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test) și legumele sunt fierbinți, 4 până la 5 minute.
Cu o furculiță, pufați cuscusul; lingurați porțiuni egale din acesta în boluri largi și puțin adânci. Lingură creveți și amestec de legume, inclusiv sucuri, uniform peste cuscus si se presara cu patrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.