Tacos vegan Portobello picant cu cremă de coriandru și orez Mexican
Tacos vegan Portobello picant cu Creman Cilantro și orez Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1339 calorii, 36g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1285 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți piper, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Castron Picant De Orez Portobello Kale Cu Arahide Cu Coriandru, Tacos de pește cu cremă de lime-Cilantro, și Tacos de pește crocant cu cremă de Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați două recipiente de iaurt și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se adaugă sare după gust.Dacă este prea picant, deschideți al treilea iaurt și amestecați mai mult până când se atinge nivelul dorit de căldură. Rețineți că va lua mai multă căldură pe măsură ce se răcește.Se răcește timp de o oră sau mai mult în refrigerator.In un castron de dimensiuni medii, amestecați uleiul, pudra de chili, sarea, pudra de usturoi, cayenne, chimen, usturoi și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ciupercile portobello feliate și acoperiți-le cu generozitate în marinată. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Așezați o grătar peste o tigaie de 9x13 inci căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți ciupercile portobello marinate pe raft și aruncați orice exces de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați ciupercile în cuptor la aproximativ 5 inci de căldură/broiler și fierbeți timp de 4 până la 5 minute sau până când se înmoaie și abia încep să se caramelizeze - urmăriți cu atenție pentru a evita arderea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adauga uleiul si ceapa, si saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați orezul nefiert, amestecați timp de 30 de secunde până la un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați usturoiul și amestecați pentru a găti scurt.Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, chimenul măcinat și bulionul.Acoperiți și lăsați orezul să gătească la foc mediu timp de 25 de minute.Reduceți căldura la minim, descoperiți și amestecați. Gustați și adăugați sare după gust, dacă este necesar.Acoperiți din nou și gătiți încă 3 minute înainte de servire.Încălziți tortilele de porumb (dacă nu sunt făcute proaspete) și acoperiți cu orezul Mexican, urmat de Portobellos picant, Pico de Gallo și în cele din urmă stropiți cu crema de coriandru.Dacă doriți, serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Pico De Gallo
Chimen Măcinat
Pană De Var
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.