Tacos vegan Portobello picant cu cremă de coriandru și orez Mexican
Tacos vegan Portobello picant cu Creman Cilantro și orez Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1339 calorii, 36g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1285 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți piper, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Castron Picant De Orez Portobello Kale Cu Arahide Cu Coriandru, Tacos de pește cu cremă de lime-Cilantro, și Tacos de pește crocant cu cremă de Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați două recipiente de iaurt și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se adaugă sare după gust.Dacă este prea picant, deschideți al treilea iaurt și amestecați mai mult până când se atinge nivelul dorit de căldură. Rețineți că va lua mai multă căldură pe măsură ce se răcește.Se răcește timp de o oră sau mai mult în refrigerator.In un castron de dimensiuni medii, amestecați uleiul, pudra de chili, sarea, pudra de usturoi, cayenne, chimen, usturoi și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ciupercile portobello feliate și acoperiți-le cu generozitate în marinată. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Așezați o grătar peste o tigaie de 9x13 inci căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întindeți ciupercile portobello marinate pe raft și aruncați orice exces de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Așezați ciupercile în cuptor la aproximativ 5 inci de căldură/broiler și fierbeți timp de 4 până la 5 minute sau până când se înmoaie și abia încep să se caramelizeze - urmăriți cu atenție pentru a evita arderea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adauga uleiul si ceapa, si saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați orezul nefiert, amestecați timp de 30 de secunde până la un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați usturoiul și amestecați pentru a găti scurt.Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, chimenul măcinat și bulionul.Acoperiți și lăsați orezul să gătească la foc mediu timp de 25 de minute.Reduceți căldura la minim, descoperiți și amestecați. Gustați și adăugați sare după gust, dacă este necesar.Acoperiți din nou și gătiți încă 3 minute înainte de servire.Încălziți tortilele de porumb (dacă nu sunt făcute proaspete) și acoperiți cu orezul Mexican, urmat de Portobellos picant, Pico de Gallo și în cele din urmă stropiți cu crema de coriandru.Dacă doriți, serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Pico De Gallo
Chimen Măcinat
Pană De Var
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.