Tacos Ușor De Pește

Tacos Ușor De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos ușor de pește. Această rețetă servește 6. O porție conține 222 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână un amestec de condimente taco, coji de taco, sos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tacos Ușor De Pește, Tacos Ușor De Pește, și {} Tacos Ușor De Pește.

Instrucțiuni

1
Coaceți fileurile de pește conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați fiecare file în bucăți de mușcătură.
3
Încălziți cojile taco în cuptor conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mediu, amestecați maioneza și amestecul de condimente; se amestecă amestecul de salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Chiftele Vegetariene De PuiChiftele Vegetariene De Pui
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea 5 minute. Umpleți cojile cu bucăți de pește și amestec de salată de varză; se acoperă cu sos taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista