Nevoie de un cursul principal pescatarian? Tacos Snapper cu cremă Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați untul, fileurile de snapper, coaja de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de var ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tacos Snapper cu cremă de Chipotle, Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu crema de Chipotle și Guacamole, și Tacos de pește cu cremă de Chipotle.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna, 1/8 linguriță de sare și chile; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Combinați 1/2 cană de ceapă și 1/2 cană de roșii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați 1 cană de ceapă, 1 cană de roșii, chimen, 1/2 linguriță de sare, scorțișoară și usturoi tocat; gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă cilantro. Aranjați peștele peste amestecul de ceapă în tigaie; acoperiți și gătiți 3 minute. Întoarceți peștele; acoperiți și gătiți 2 minute. Spargeți peștele în bucăți. Se amestecă coaja și sucul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Kg Tortillas De Maíz
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Brite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din căldură.
6
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Umpleți fiecare tortilla cu 1/2 cană amestec de pește și 1/4 cană amestec de ceapă rezervat; topiți fiecare porție cu 2 linguri de cremă chipotle. Îndoiți în jumătate sau rotiți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Roșii De Soare Nu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă în culoare, cu note de mango, floare de citrice și banane în nas. Pe cerul gurii un amestec de fructe tropicale se desfășoară în mandarină, mango, grapefruit, și arome de banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.