Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var

Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var
Soft Mahi Mahi Tacos cu pansament de ghimbir-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 589 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți fileuri mahi mahi fileuri, mango, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var, Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa, și Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează mahi-mahi cu sare și piper. Gatiti fileurile in uleiul incins pana cand pestele se rumeneste pe fiecare parte si nu mai este translucid in centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mahi MahiMahi Mahi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, amestecați smântâna, sucul de lămâie, ghimbirul, chimenul, ardeiul cayenne, sarea și piperul după gust; pus deoparte. Combinați ușor mango, ananas, avocado și jalapeno într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pentru a asambla, așezați un file de mahi-mahi gătit în centrul unei tortilla încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4
Așezați o lingură de salsa de mango pe pește, apoi stropiți cu sosul de smântână și terminați cu un vârf generos de coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista