Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var

Soft Mahi Mahi Tacos cu pansament de ghimbir-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 589 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți fileuri mahi mahi fileuri, mango, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var, Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa, și Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează mahi-mahi cu sare și piper. Gatiti fileurile in uleiul incins pana cand pestele se rumeneste pe fiecare parte si nu mai este translucid in centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Între timp, amestecați smântâna, sucul de lămâie, ghimbirul, chimenul, ardeiul cayenne, sarea și piperul după gust; pus deoparte. Combinați ușor mango, ananas, avocado și jalapeno într-un castron.
Pentru a asambla, așezați un file de mahi-mahi gătit în centrul unei tortilla încălzite.
Așezați o lingură de salsa de mango pe pește, apoi stropiți cu sosul de smântână și terminați cu un vârf generos de coriandru tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.