Tacos de somon de porumb albastru în stil San Diego cu sos fierbinte portocaliu-Habanero

Tacos de somon de porumb albastru în stil San Diego cu sos fierbinte portocaliu-Habanero
Rețeta Tacos de somon albastru de porumb în stil San Diego cu sos fierbinte portocaliu-Habanero este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 627 calorii, 4G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, sarea, habanero chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește în stil San Diego, Tacos De Pește În Stil San Diego, și Tacos De Pește În Stil San Diego pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați pe fiecare parte timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se lasă să se răcească ușor și se toacă carnea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se pune într-un bol cu varza și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați maioneza, chipotul și sucul de lămâie într-un bol mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați maioneza și cilantro în amestecul de somon și pliați ușor pentru a combina. Condimentează cu sare după gust, dacă este necesar. Împărțiți amestecul de somon între cojile de taco și stropiți fiecare cu sosul portocaliu-Habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HabaneroSos Habanero
DuzinăDuzină
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Așezați sucul și habanero într-o cratiță medie nereactivă și gătiți la foc mare până se reduce la 1 cană, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți habanero, bateți mierea și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista