Tacos de somon de porumb albastru în stil San Diego cu sos fierbinte portocaliu-Habanero
Rețeta Tacos de somon albastru de porumb în stil San Diego cu sos fierbinte portocaliu-Habanero este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 627 calorii, 4G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, sarea, habanero chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește în stil San Diego, Tacos De Pește În Stil San Diego, și Tacos De Pește În Stil San Diego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Ungeți somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați pe fiecare parte timp de 3 până la 4 minute.
Se lasă să se răcească ușor și se toacă carnea cu o furculiță.
Se pune într-un bol cu varza și ceapa verde.
Combinați maioneza, chipotul și sucul de lămâie într-un bol mic și condimentați cu sare.
Adăugați maioneza și cilantro în amestecul de somon și pliați ușor pentru a combina. Condimentează cu sare după gust, dacă este necesar. Împărțiți amestecul de somon între cojile de taco și stropiți fiecare cu sosul portocaliu-Habanero.
Așezați sucul și habanero într-o cratiță medie nereactivă și gătiți la foc mare până se reduce la 1 cană, amestecând ocazional.
Scoateți habanero, bateți mierea și condimentați cu sare.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.