Tacos De Pui Moale
Tacos de pui moale este o rețetă mexicană care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 341 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de chili, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tacos Moale De Pui, Tacos De Pui Moale, și Tacos Moale De Pui.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; frecați amestecul de condimente peste pui.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 5 minute; toca.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți puiul uniform între tortilla; acoperiți fiecare tortilla cu 2 linguri de varză și 1 linguriță de brânză.
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.