Tacos De Pește Golden State
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Golden State Fish Tacos. O porție conține 841 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $2.64 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tortilla de porumb, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Ciuperci Golden State, Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, și Prăjituri De Pește De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Se amestecă condimentele într-un castron mic. Puneți halibutul pe o foaie de copt cu margini; se acoperă cu ulei.
Se presară cu condimente. Filetați pește pe 6 până la 8 frigarui subțiri de metal. Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse.
Pește la grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când este gătit, 3 până la 4 minute în total. Umpleți tortilele cu salată, pește și salată.
Se servește cu sos de iaurt.
* Dacă tortilele sunt foarte subțiri, cumpărați dublul cantității și stivați 2 pe taco.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.