Tacos de pește cu cremă de var și salsa de Mango

Rețeta Tacos de pește cu Creman de var și salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 33 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $5.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, mahimahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru, Tacos de pește cu Salsan de Mango și sos de lămâie Cilantro, și Tacos de pește cu cremă de var.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Pentru a prepara crema de tei, puneți maioneza și următoarele 3 ingrediente (prin avocado) într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare. Acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Pentru a pregăti tacos, preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați peștele cu sare și piper.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți din grătar; rupeți în bucăți cu o furculiță.
În timp ce peștele gătește, tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Lingura 3 uncii de pește, 1/4 cana salsa, 1 1/2 linguri crema, și 1/4 cana varza pe fiecare tortilla; ori în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio