Tacos de pește cu cremă de var și salsa de Mango

Tacos de pește cu cremă de var și salsa de Mango
Rețeta Tacos de pește cu Creman de var și salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 33 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $5.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, mahimahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru, Tacos de pește cu Salsan de Mango și sos de lămâie Cilantro, și Tacos de pește cu cremă de var.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a prepara crema de tei, puneți maioneza și următoarele 3 ingrediente (prin avocado) într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare. Acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Crema MexicanăCrema Mexicană
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Pentru a pregăti tacos, preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
5
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți din grătar; rupeți în bucăți cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
În timp ce peștele gătește, tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
PeștePește
8
Lingura 3 uncii de pește, 1/4 cana salsa, 1 1/2 linguri crema, și 1/4 cana varza pe fiecare tortilla; ori în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
VarzăVarză
Crema MexicanăCrema Mexicană
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista