Tacos De Pește
Tacos de pește este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți oregano mexican, ceapă verde, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos de pește Kk pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți peștele într-un vas de dimensiuni medii.
Bateți împreună uleiul, sucul de lămâie, ancho, jalapeno și cilantro și turnați peste pește.
Se lasă la marinat 15 până la 20 de minute.
Scoateți peștele din locul marinadei pe un grătar fierbinte, cu carnea în jos. Grătați peștele timp de 4 minute pe prima parte și apoi răsturnați timp de 30 de secunde și îndepărtați.
Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se descuamează peștele cu o furculiță.
Așezați tortilele pe grătar și grătați timp de 20 de secunde. Împărțiți peștele printre tortilla și garnisiți cu oricare sau toate garniturile.
Preîncălziți grătarul sau folosiți arzătoarele laterale ale grătarului.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Adăugați roșiile, serrano și jalapeno și gătiți până când roșiile sunt moi, aproximativ 15 până la 20 de minute. Pureați amestecul cu un blender de imersie manual până când este neted și gătiți încă 10 până la 15 minute.
Se adaugă sosul fierbinte, oregano, cilantro și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.