Tacos De Friptură De Porc Portocaliu Gătit Lent

Tacos De Friptură De Porc Portocaliu Gătit Lent
Tacosul de friptură de porc portocaliu gătit lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 647 calorii. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 9 ore și 30 de minute. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tacos De Porc Gătit Lent, Tacos De Porc Gătit Lent, și Tacos De Porc Tras Mexican Gătit Lent.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ceapa în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Așezați umărul de porc, grăsimea și pielea în sus. în aragazul lent. Într-un castron mediu amestecați sosul de soia, usturoiul, piperul de sare și marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Umăr De PorcUmăr De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
4
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Scoateți umărul pe un platou de servire și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți o parte din carne cu o furculiță și aranjați pe platou. Lăsați restul de carne pe os pentru a-l menține cald și umed și lăsați-l pe oaspete să-l scoată de pe măsură ce au nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
6
Înfășurați tortilele în prosoape umede, 10 până la un prosop și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 30 de secunde. Setați carne de porc și tortilla cu varză Slaw și au oaspeții asambla propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
VarzăVarză
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
7
Combinați varza mărunțită și morcovii răzuți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați oțet, sare și piper și aruncați pentru a combina. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 8 ore. Utilizați ca topping pentru tacos de porc tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
9
Folosiți resturile din această rețetă pentru a face glisoare de porc trase cu sos de grătar de muștar și ceapă murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Sos De GrătarSos De Grătar
MuștarMuștar
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate77
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista