Tacos de conopidă și fasole neagră
Rețeta de conopidă și Tacos de fasole neagră ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de pico de gallo, conopidă și sos de brânză, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos Cu Fasole Neagră, Tacos Cu Fasole Neagră, și Tacos Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti conopida conform indicatiilor de pe cutie; se toarnă într-un castron mediu cu microunde. Se amestecă fasolea neagră și chimenul. Cuptorul cu microunde neacoperit la 30 de secunde până la 1 minut sau până când amestecul este fierbinte.
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de conopidă pe fiecare tortilla; se acoperă cu salsa, avocado și coriandru.
Serviți imediat cu pene de var.