Taco Stir-Fry
Taco Stir-Fry este un aperitiv mexican. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 222 de calorii , 8 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei, ceapă, porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Capsicum Besan Sabji (făină de ardei gras prăjită și făină de năut) , karela prăjită sau karela sabzi, cum se prepară karela prăjită și Asian Stir-Fry Nu -Prăjește .
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă roșiile, porumbul, pudra de chili, zahărul, oregano, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 10 minute, amestecând din când în când. Se amestecă brânza.
Pune salata verde maruntita si 10 chipsuri tortilla pe fiecare farfurie; acoperiți cu amestec de taco și 2 linguri de salsa.