Taco Quesadilla Pizza

Taco Quesadilla Pizza
Nevoie de o curs principal fără gluten? Pizza Taco Quesadilla ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 559 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Closet Cooking are 15194 de fani. Mergeți la magazin și ridicați salsa, apă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pizza Taco Pita, Salate de Taco de pui tocate cu fâșii de brânză Quesadilla, și Pizza Mini Taco Încărcată.

Instrucțiuni

1
Se rumenește carnea într-o tigaie la foc mediu, se scurge excesul de grăsime, se amestecă în condimente și apă și se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului dispare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați 1 cană de brânză uniform peste două tortilla urmate de carne și 1/4 cană de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Întindeți fasolea prăjită peste cele două tortilla rămase și așezați-le deasupra celor acoperite cu carne, cu părțile de fasole în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați una dintre taco quesadillas într-o tigaie mare și grătiți-o la foc mediu până când brânza s-a topit și tortilele se rumenesc ușor, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați taco quesadilla pe o foaie mare de copt și repetați pentru restul de taco quesadilla.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Întindeți salsa rămasă peste vârfurile taco quesadillas, presărați brânza, măslinele negre și ceapa verde.Se fierbe într-un cuptor preîncălzit până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute. (Fii cu ochii pe ei ca să nu ardă!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista