Taco Pizza

Taco Pizza
Taco Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați făină, frunze de coriandru, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Taco cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Pizza Kit Giveaway!}, Taco Pizza, și Taco Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt cu capul în jos pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață de lucru ușor înmuiată într-o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
RolaRola
3
Transferați pe o coajă de pizza acoperită cu pergament sau pe o altă foaie de copt cu susul în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Ungeți aluatul cu ulei de măsline, apoi întindeți fasolea prăjită deasupra, lăsând o margine de 1/2 inci. Se toarna salsa peste fasole si se presara cu branza. Împrăștiați scallions și jalapeno deasupra. Glisați pizza și pergamentul pe piatra fierbinte și coaceți până când crusta este crocantă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
FasoleFasole
AluatAluat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească câteva minute.
6
În timp ce pizza se coace, combinați smântâna, jumătate din sucul de lămâie și 1 lingură de apă într-un bol mic. Într-un alt bol, aruncați salata, roșiile și sucul de lămâie după gust; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Topiți pizza cu salata, apoi stropiți cu amestecul de smântână și presărați cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8
Tăiați în felii.
9
Pe porție (pe baza a 4 porții; fără a include toppinguri opționale): calorii 564; grăsime totală 24 grame; grăsimi saturate 12 grame; proteine 23 grame; carbohidrați Total 66 grame; zahăr: 9 grame; Fibre 4 grame; Colesterol 51 miligrame; Sodiu 1579 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Fotografie realizată de Charles Masters

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista