Taco la grătar și pui de tei pentru Tacos
Rețeta de Taco la grătar și pui de var pentru Tacos ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 40955 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână boia, sare de usturoi, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Taco Lime Pui La Grătar, Frigarui Taco De Pui La Gratar Cu Var Cheie, și Taco la grătar și pui condimentat cu var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul interior sau exterior la foc mediu.
Puneți chimenul, sarea, piperul, boiaua și sarea de usturoi într-un castron. Se amestecă pentru a combina.
Puneți pieptul de pui într-un castron mare sau într-o pungă mare ziploc.
Se toarnă condimente peste pui, apoi se strecoară sucul unui tei întreg peste pui și condimente. Se amestecă puiul cu condimente și var. Puteți marina până la 1-5 ore, dacă doriți. Poate fi și la grătar imediat.Pulverizați ușor grătarul cu spray de gătit, apoi așezați cu grijă puiul pe grătar.
Lăsați grătarul 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte și sucurile curg limpede.
Transferați puiul pe o farfurie mare și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire puiul și strecurați cu suc de ultima var peste blaturi. Puiul feliat subțire merge excelent în tacos. Completați cu toppingurile preferate.