Tabbouleh de ton Multigrain cu vinetă cremoasă de măsline negre

Tabbouleh de ton Multigrain cu vinetă cremoasă de măsline negre
Tabbouleh de ton Multigrain cu vinaigretă cremoasă de măsline negre este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Dacă aveți pătrunjel, roșii, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până amestec de cereale ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cu miere și fructe de pădure amestecate cu vafe din cereale integrale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Paste cu Tunan și vinetă de măsline negre, Ton "marinat" ars cu vinetă Negru-măslin, și Salată De Paste Cu Ton Cu Vinetă Caldă De Măsline Negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista