Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați Tabbouleh. Pentru $1.53 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare și piper kosher, chimen măcinat, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Tabbouleh, Tabbouleh, și Tex-Mex Tabbouleh.
Instrucțiuni
1
Puneți bulgurul într-un castron mare și turnați în apa fierbinte. Acoperiți cu un vas sau folie de plastic și lăsați să stea aproximativ 30 până la 45 de minute pentru a se rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți într-o strecurătoare, apăsând cu spatele unei linguri de lemn pentru a stoarce cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Într-un bol de amestecare, combinați roșiile, ceapa, castravetele, pătrunjelul și menta. Aruncați bine salata pentru a încorpora ingredientele; condimentează cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați bulgurul; umeziți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline. Îndoiți totul împreună pentru a încorpora ingredientele. Aroma se va îmbunătăți dacă tabboulehul stă câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec