Tabbouleh

Tabbouleh
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați Tabbouleh. Pentru $1.53 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare și piper kosher, chimen măcinat, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Tabbouleh, Tabbouleh, și Tex-Mex Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Puneți bulgurul într-un castron mare și turnați în apa fierbinte. Acoperiți cu un vas sau folie de plastic și lăsați să stea aproximativ 30 până la 45 de minute pentru a se rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți într-o strecurătoare, apăsând cu spatele unei linguri de lemn pentru a stoarce cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Într-un bol de amestecare, combinați roșiile, ceapa, castravetele, pătrunjelul și menta. Aruncați bine salata pentru a încorpora ingredientele; condimentează cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați bulgurul; umeziți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline. Îndoiți totul împreună pentru a încorpora ingredientele. Aroma se va îmbunătăți dacă tabboulehul stă câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BulgurBulgur
5
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista