Tabbouleh

Tabbouleh
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați Tabbouleh. Pentru $1.53 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare și piper kosher, chimen măcinat, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Tabbouleh, Tabbouleh, și Tex-Mex Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Puneți bulgurul într-un castron mare și turnați în apa fierbinte. Acoperiți cu un vas sau folie de plastic și lăsați să stea aproximativ 30 până la 45 de minute pentru a se rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți într-o strecurătoare, apăsând cu spatele unei linguri de lemn pentru a stoarce cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Într-un bol de amestecare, combinați roșiile, ceapa, castravetele, pătrunjelul și menta. Aruncați bine salata pentru a încorpora ingredientele; condimentează cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați bulgurul; umeziți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline. Îndoiți totul împreună pentru a încorpora ingredientele. Aroma se va îmbunătăți dacă tabboulehul stă câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BulgurBulgur
5
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista