T-Bones cu ceapă

T-Bones cu ceapă
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? T-Bones cu ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,45 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72 g de proteine, 51 g de grăsimi și un total de 834 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, muștar măcinat, miere și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor spectaculos de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bones & Blood, Cookie Bones și Bucket o' Bones.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa în centrul unei bucăți de folie rezistentă (aproximativ 20 in. x 18 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Stropiți cu miere; se presara cu sare, mustar, boia si piper. Îndoiți folia peste ceapă și sigilați bine. Asezonați fripturile cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Prăjiți ceapa și fripturile, acoperite, la foc mediu. Prăjiți ceapa timp de 10-12 minute pe fiecare parte sau până când se înmoaie. Friptura la grătar timp de 7-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați friptura să stea 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Serviți cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista