Sănătos și delicios: supa de naut în stil marocan este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 302 calorii. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, naut, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Năut În Stil Marocan, Supă Marocană De Năut, și Supă marocană de năut.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați bulion, naut, roșii, șofran și 1/2 linguriță de sare. Acoperă. Aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, ucideți căldura și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
șofran
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce se întâmplă acest lucru, într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și 1/4 linguriță sare. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand ceapa este putin moale si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați usturoi, ghimbir și chimen. Gatiti inca 30 pana la 60 de secunde, pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Se toarnă amestecul de bulion de năut în cratiță. Simmer descoperit aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Omoară căldura. Se amestecă coriandru. Dacă folosiți spanac, amestecați și asta. Sare și piper după gust. Lingurați în boluri și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pană De Lămâie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă