Sârbă Cevapcici
Cevapcici sârbi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 776 calorii. 262 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți usturoi, carne de vită măcinată, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până bicarbonat de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Cevapcici (Cevapi) Sandvișuri Cu Cârnați Balcanici, Cevapcici S Ajvarom ( Cârnați De Țară Balcanică), și Sârbă Cevapi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mică.
Într-un castron mare, combinați carnea de porc măcinată, carnea de vită măcinată, mielul măcinat și albusul de ou.
Adăugați usturoiul, sarea, bicarbonatul de sodiu, piperul negru, ardeiul cayenne și boia.
Se amestecă bine folosind mâinile și se formează cârnați cu lungimea degetului de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ungeți ușor suprafața grătarului. Grătați cârnații până la fiert, întorcându-vă după cum este necesar, aproximativ 30 de minute.