Sâmburi De Nuci De Pin De Rozmarin
Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Rosemary Pine Nut Sables ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rozmarin, gălbenușuri de ou, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Rozmarin de smochine și gem de nuci de pin, și Biscotti Rozmarin-Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână împreună unt și și zahăr cu un mixer electric portabil, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușurile de ou și sarea.
Adăugați făină și bateți doar până se combină.
Adăugați rozmarin și nuci de pin și amestecați până se distribuie uniform.
Rulați aluatul într-un bușten lat de 1 1/2 inch, acoperiți cu folie de plastic și răciți timp de două ore la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia jurnalul în bucăți groase de 1/3 inch.
Coaceți cookie-urile până la aur, întorcând foaia o dată în timpul coacerii, aproximativ 18 minute.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească.