Szechwan friptură cu crustă de ardei înăbușită cu ceapă

Szechwan friptură cu crustă piper sufocat cu ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 400 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.73 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți ghimbir, zahăr, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Piper Înăbușită, Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), și Salată De Friptură Cu Crustă De Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face ceapa, feliați ceapa în jumătate prin tulpină. Cu o mandolină sau o felie de legume sau un cuțit subțire ascuțit, tăiați longitudinal în felii de 1/8 inci. (Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni.)
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc moderat.
Adăugați ceapa, presărați cu 1/2 linguriță de sare și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți până când ceapa și-a eliberat lichidul, aproximativ 13 minute.
Descoperiți tigaia, creșteți căldura până la moderată și gătiți încet, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Presărați ceapa cu zahărul și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și se caramelizează, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se presară cu oțetul balsamic și se aruncă până când oțetul s-a evaporat.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare și condimentați generos cu piper.
Se scoate de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
Între timp, pregătiți ardeiul frecați: într-o tigaie grea mică, prăjiți boabele de piper și ienibaharul la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un blender sau râșniță de condimente și macinați într-o pulbere fină. Se strecoară condimentele într-un bol mic și se întorc bucățile grosiere în blender. Se amestecă din nou și se strecoară.
Se usucă fripturile cu prosoape de hârtie; frecați ușor cu puțin ulei.
Presărați ușor cu sare și masați ghimbirul în friptură; apoi frecați piperul frecați peste ele.
Încălziți o tigaie la grătar sau o tigaie antiaderentă grea la foc mare. Ungeți ușor tigaia pentru grătar, dacă folosiți, sau rotiți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă.
Adăugați fripturile în tigaie și gătiți până se formează mici picături de sânge la suprafață, aproximativ 4 minute. Întoarceți fripturile și continuați să gătiți până când se formează din nou o picătură de sânge, încă 3 până la 4 minute, pentru rare.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Cu un cuțit subțire ascuțit, feliați fripturile într-un unghi ușor față de cereale.
Presărați carnea cu puțină sare și aranjați feliile de farfurii calde. Cuibărește o movilă de ceapă lângă friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.