Szechwan Carne De Vită Crocantă
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită Crocantă Szechwan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 219 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptura de mușchi, ulei vegetal, sos vietnamez de chili-usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui Cu Sos Szechwan, Szechwan Pui Se Amestecă Prăji, și Szechwan Treasure Sticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din friptură. Feliați bobul în felii groase de 1/4 inci. Feliați din nou friptura peste cereale pentru bucăți de friptură de chibrit. Pune deoparte.
Adăugați 2 linguri de ulei într-un wok fierbinte sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați morcovii și amestecați timp de 2 minute.
Scoateți morcovii și puneți-i deoparte.
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul wok-ului sau tigaiei. Odată fierbinte, adăugați fâșii de vită și amestecați timp de 8 până la 10 minute sau până când carnea de vită este întunecată și crocantă. Aveți grijă, deoarece carnea de vită se va stropi în primele 3 până la 4 minute în timp ce își pierde umezeala.
Scoateți carnea de vită din tigaie și scurgeți tot uleiul, cu excepția a 1 lingură, dacă doriți.
Adăugați scallions și amestecați timp de 30 de secunde.
Adăugați morcovii și carnea de vită înapoi în tigaie. Se amestecă încă 30 de secunde.
Adăugați sosul de prăjit, sherry și sosul de chili-usturoi. Se amestecă încă 30 până la 60 de secunde.
Garnisiți cu scallions verzi și serviți fierbinte.