Swiss Chicken Cr Inktypes
Elvețian de pui Cr Inktypes necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.5 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 300 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sos de brânză elvețiană, piper condimentat, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Swiss Chicken Cr Inktypes, Curcan afumat și clătite elvețiene, și Mărturisire #145: am un lucru pentru CR-uri...ușor Nutella Cr-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Procesați ardeii într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar.
Se toarnă în 4 unse ușor 7 - x 4 1/2-inch vas de copt.
Pregătiți Sosul De Brânză Elvețiană. Amestecați puiul, următoarele 5 ingrediente și 1 cană sos de brânză elvețiană.
Împărțiți amestecul de pui între ambalaje, îmbrățișând centrele; rotiți ușor.
Așezați, coaseți părțile în jos, peste ardeii roșii în vasul de copt. Se acoperă cu sosul de brânză elvețian rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 15 minute sau până când este bine încălzit și bubuit.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. CRU Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, se termină moderat lungi și frunze proaspete. Pereche cu un rozmarin si cimbru fiert umăr de miel sau burgeri coaste scurte topped în Gruyere.