Swiss Chard Au Gratin
Swiss Chard Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 479 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de nucșoară, proaspăt parmigiano-reggiano, smog curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ La locul de muncă: Gratin elvețian, Gratin Elvețian, și Gratin Elvețian.
Instrucțiuni
Aranjați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Tăiați bietul, păstrând frunzele întregi. Sareți apa clocotită și adăugați bietul și lăsați să se ofilească. Oala va fi ambalată la început. Se fierbe bietul 10 minute, se scurge într-o strecurătoare și se rulează sub apă rece.
Lăsați-l să se scurgă și stoarceți orice exces de lichid într-un prosop de bucătărie curat. Chop.
Între timp, încălziți untul la foc mediu.
Bateți făina și gătiți 1 minut, apoi amestecați laptele. Condimentează cu sare, piper și puțină nucșoară proaspăt rasă. Se amestecă pasta de usturoi prăjită. Îngroșați sosul pentru a acoperi spatele unei linguri și reglați condimentele după gust.
Puneți jumătate din verdeață într-o caserolă medie (8 până la 10 inci lungime). Se acoperă cu jumătate din sosul bechamel și jumătate din brânză. Repetați straturile, terminând cu brânza.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, 20 până la 30.