Sweet Benne Napolitane
Sweet Benne napolitane este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 120 și costă 3 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun strâns, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Benne Napolitane, Benne Napolitane, și Benne Napolitane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. tapetați o foaie de biscuiți cu pergament.
Într-o tigaie din fontă, prăjiți semințele de susan la foc mediu-mare, amestecându-le frecvent în tigaie cu o lingură de lemn, până când au culoarea floricelelor nepopate, aproximativ 5 minute. Continuați să amestecați încă un minut după ce ați scos de pe foc.
Cerneti faina cu zaharul, sarea si bicarbonatul de sodiu de doua ori.
Tăiați untul în ingredientele uscate cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Folosind un mixer electric, bateți oul pe mediu până se rigidizează, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de făină uscată în trei părți, bătând până când aluatul este constant neted și lucios, aproximativ 2 minute.
Adăugați semințele de susan prăjite și vanilia și bateți la viteză mică doar până când semințele sunt încorporate uniform.
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mic sau într-o pungă de plastic cu o bucată mică din colțul său decupat.
Lucrând în loturi de 30, introduceți aluatul în picături foarte mici, de dimensiuni de linguriță de la aproximativ 2 inci pe foaia de prăjituri.
Coaceți până când fursecurile devin vizibil maro-castaniu și dantelate, 4 până la 6 minute.
Transferați foaia de cookie într-un raft și răciți până când cookie-urile s-au rigidizat, aproximativ 10 minute, apoi transferați pe o farfurie sau un recipient deschis pentru a se usca în continuare. Repetați până când toate fursecurile sunt coapte și lăsați-le să se răcească complet înainte de a sigila recipientul. Dacă primul lot nu este suficient de crocant după 15 minute de timp de răcire (ar trebui să fie ușor masticabile), pipetați loturile ulterioare cu puțin mai mult aluat și coaceți puțin mai mult pentru a le rigidiza. (Cookie-urile se vor păstra într-un recipient sigilat la temperatura camerei aproximativ 4 zile.)