Sushi Pinwheels
Pinwheels reteta Sushi ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 112 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, prosciutto, brânza mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de sushi Chirashi și Temari Sushi, Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi), și Sushi Cut & Handrolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru. Folosind un sucitor, rotiți ușor pâinea până la o grosime de 1/4 inci.
Întindeți o parte a fiecărei felii cu 1 linguriță de brânză mascarpone și acoperiți cu 1 felie de prosciutto. Tăiați prosciutto pentru a se potrivi cu pâinea folosind foarfece.
Întindeți fiecare felie de prosciutto cu încă 1 linguriță de brânză mascarpone.
Așezați 2 bețișoare de brânză, de la capăt la capăt, de-a lungul marginii înguste a pâinii.
Așezați 2 murături, de la capăt la capăt, în fața brânzei.
Așezați un băț de morcov între murătură și brânză. Începând de la capătul îngust, înfășurați pâinea ca o rolă de jeleu și apăsați ușor pentru a rămâne. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rolă în 3 bucăți.
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru. Folosind un sucitor, rotiți pâinea până la o grosime de 1/4 inci.
Întindeți o parte a fiecărei felii cu 1 linguriță de brânză mascarpone și deasupra cu 1 felie de curcan. Tăiați curcanul pentru a se potrivi cu pâinea folosind foarfece.
Întindeți fiecare felie de curcan cu încă 1 linguriță de brânză mascarpone.
Așezați 2 bețișoare de brânză, de la capăt la capăt, de-a lungul marginii înguste a pâinii.
Așezați o fasole de coarde deasupra brânzei.
Așezați un băț de morcov alături de fasolea. Începând de la capătul îngust, înfășurați pâinea ca o rolă de jeleu și apăsați ușor pentru a rămâne. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rolă în 3 bucăți.
Așezați sushi pe un platou și serviți.