Susan Sparanghel La Gratar
Sparanghelul la grătar de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 111 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plute de sparanghel la grătar cu susan, Muschiulet de porc la gratar cu sparanghel portocaliu-susan și orez, și Sparanghel cu susan.
Instrucțiuni
Echipament Special: scobitori din lemn sau frigarui de bambus
Într-o tigaie superficială, înmuiați frigarui în apă rece timp de 1 oră, apoi scurgeți și dați deoparte.
Preîncălziți grătarul la înălțime. Scoateți bazele lemnoase ale sparanghelului și aruncați-le. Frigărui 4 sau 5 sulițe de sparanghel împreună, folosind scobitori sau 2 frigarui de bambus, formând o formă de plută.
Într-un castron mic, combinați uleiul de susan, sosul de soia și usturoiul și amestecați cu o furculiță pentru a amesteca.
Periați acest amestec pe plutele de sparanghel de pe ambele părți. Condimentează sparanghelul cu puțină sare și mult piper.
Când sunteți gata de gătit, așezați plutele de sparanghel pe grătarul fierbinte și grătați până se rumenesc frumos pe ambele părți, 2 până la 4 minute.
Se presară cu semințele de susan în timp ce se prăjesc. Puteți servi sparanghelul ca plute sau necoapte.