Susan alb-negru fragil

Susan alb-negru fragil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați susan alb-negru fragil. Această rețetă servește 4. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 667 calorii, 3G de proteine, și 52G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, sare de mare, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bacon De Susan Negru Fragil, Ceai verde Matcha Panna Cotta cu susan negru fragil, și Piei de cartofi dulci umplute cu Chorizo cu slănină de susan negru fragile.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-o oală cu fund mediu, greu, combinați untul, zahărul, apa și sarea și gătiți la foc mediu-mare, învârtind oala, până când amestecul ajunge la 260 km f pe un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați semințele și continuați să gătiți, amestecând continuu, până când amestecul ajunge la 350 km f sau până când zahărul capătă o culoare maro auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se ia de pe foc și se toarnă imediat amestecul în tigaia pregătită, întinzându-l într-un strat uniform de aproximativ 1/4 inch grosime. Se lasă deoparte să se răcească până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Odată ce fragilul s-a întărit, rupeți-l în bucăți și serviți într-un vas cu bomboane, peste înghețată sau înmuiat în ciocolată dulce-amăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista