Surpriza vulcanului cu tort de muselină cu lămâie
Această rețetă face 12 porții cu 357 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, amidon de cartofi, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort vulcan, Tortul vulcanului Paulei, și Tort De Ziua Vulcanului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie rasă și vanilia într-un castron și amestecați bine cu un tel până se omogenizează și se îngroașă.
Adăugați amidonul de cartofi și făina și amestecați cu un tel.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un alt castron, bateți albușurile până sunt ferme.
Adăugați aproximativ o treime din albușurile de ou în amestecul de gălbenuș de ou și amestecați cu un tel pentru a ușura aluatul. Îndoiți restul de albușuri în aluat.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt.
Coaceți pe o foaie de cookie în cuptorul de 350 de grade timp de aproximativ 35 de minute. Tortul ar trebui să fie frumos și pufos pe măsură ce iese din cuptor.
Lăsați să se răcească în tigaie într-un loc cald. Tortul se va micșora ușor, dar va rămâne umed și spongios în interior.
Ungeți centrul unui platou rotund rezistent la cuptor și tăiați tortul orizontal în patru straturi.
Așezați una dintre feliile de tort pe platoul cu unt. Puneți înghețata pe felia de tort, așezând-o în centru și neteziți cu o spatulă.
Acoperiți complet vârful movilei de înghețată cu tort, rupând feliile de tort rămase în bucăți mari, după cum este necesar, pentru a le face să se potrivească perfect și peste umplutură în întregime. (Orice tort rămas poate fi înghețat pentru utilizare ulterioară.)
Presărați coniacul peste tort. În acest moment, desertul poate fi pus în congelator în timp ce pregătiți restul.
În vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile până când sunt ferme. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron separat cu o furculiță doar până se omogenizează. Când albușurile sunt ferme, adăugați zahărul destul de repede și continuați să bateți cu biciul încă 15 până la 20 de secunde pentru a-l încorpora. Îndoiți ușor gălbenușurile de ou în albușurile de ou cu o spatulă. Lingurați o parte din amestecul souff-ul de pe tortul de înghețată și neteziți-l și rotunjiți-l într-o formă conică.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ar trebui să aveți aproximativ o grosime de 1 inch a amestecului souffl circulat pe tort, cu souffl circulat mai sus în centru. Lingurați restul amestecului souffl nr. într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf canelat și faceți un decor în spirală în jurul fundului vulcanului. Continuați să decorați tortul după cum doriți cu restul amestecului souffl.
Încorporați coaja de jumătate de lămâie scobită în centrul vârfului vulcanului. Lucrați rapid, astfel încât înghețata și stratul de acoperire souffl.
Coaceți în cuptorul de 400 de grade timp de 12 până la 15 minute. Exteriorul tortului ar trebui să fie frumos rumenit și ar trebui să fie așezat doar în interior.
De îndată ce tortul iese din cuptor, presărați-l cu zahărul cofetarilor, turnați coniacul cald în coaja de lămâie și aprindeți-l. Aduceți desertul la masă imediat. Puneți coniacul în flăcări pe tort. folosind o lingură, scoateți o parte din soufflul, tortul și înghețata pe farfurii individuale și serviți.
Letterman, spectacolul de azi și Bună dimineața America. Dl. P. P. P. P. este beneficiarul a două dintre cele mai înalte onoruri ale guvernului francez: el este Chevalier de l ' Ordre des Arts et des
și un Chevalier de l ' Ordre du Merite Agricole (1992). De asemenea, este decanul programelor speciale la Institutul culinar francez de vin și mâncare, membru al IACP și face parte din Consiliul de administrație al Fundației James Beard. El și soția sa, Gloria, locuiesc în Madison, Connecticut.