Această rețetă face 12 porții cu 357 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, amidon de cartofi, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort vulcan, Tortul vulcanului Paulei, și Tort De Ziua Vulcanului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie rasă și vanilia într-un castron și amestecați bine cu un tel până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați amidonul de cartofi și făina și amestecați cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un alt castron, bateți albușurile până sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
4
Adăugați aproximativ o treime din albușurile de ou în amestecul de gălbenuș de ou și amestecați cu un tel pentru a ușura aluatul. Îndoiți restul de albușuri în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Coaceți pe o foaie de cookie în cuptorul de 350 de grade timp de aproximativ 35 de minute. Tortul ar trebui să fie frumos și pufos pe măsură ce iese din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie într-un loc cald. Tortul se va micșora ușor, dar va rămâne umed și spongios în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Ungeți centrul unui platou rotund rezistent la cuptor și tăiați tortul orizontal în patru straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Așezați una dintre feliile de tort pe platoul cu unt. Puneți înghețata pe felia de tort, așezând-o în centru și neteziți cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Acoperiți complet vârful movilei de înghețată cu tort, rupând feliile de tort rămase în bucăți mari, după cum este necesar, pentru a le face să se potrivească perfect și peste umplutură în întregime. (Orice tort rămas poate fi înghețat pentru utilizare ulterioară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Gheață
4
Presărați coniacul peste tort. În acest moment, desertul poate fi pus în congelator în timp ce pregătiți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
1
În vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile până când sunt ferme. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron separat cu o furculiță doar până se omogenizează. Când albușurile sunt ferme, adăugați zahărul destul de repede și continuați să bateți cu biciul încă 15 până la 20 de secunde pentru a-l încorpora. Îndoiți ușor gălbenușurile de ou în albușurile de ou cu o spatulă. Lingurați o parte din amestecul souff-ul de pe tortul de înghețată și neteziți-l și rotunjiți-l într-o formă conică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Cremă
Zahăr
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ar trebui să aveți aproximativ o grosime de 1 inch a amestecului souffl circulat pe tort, cu souffl circulat mai sus în centru. Lingurați restul amestecului souffl nr. într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf canelat și faceți un decor în spirală în jurul fundului vulcanului. Continuați să decorați tortul după cum doriți cu restul amestecului souffl.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
Cuptor
3
Încorporați coaja de jumătate de lămâie scobită în centrul vârfului vulcanului. Lucrați rapid, astfel încât înghețata și stratul de acoperire souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Lămâie
4
Coaceți în cuptorul de 400 de grade timp de 12 până la 15 minute. Exteriorul tortului ar trebui să fie frumos rumenit și ar trebui să fie așezat doar în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
De îndată ce tortul iese din cuptor, presărați-l cu zahărul cofetarilor, turnați coniacul cald în coaja de lămâie și aprindeți-l. Aduceți desertul la masă imediat. Puneți coniacul în flăcări pe tort. folosind o lingură, scoateți o parte din soufflul, tortul și înghețata pe farfurii individuale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
înghețată
Coniac
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Letterman, spectacolul de azi și Bună dimineața America. Dl. P. P. P. P. este beneficiarul a două dintre cele mai înalte onoruri ale guvernului francez: el este Chevalier de l ' Ordre des Arts et des
3
Lettres (199
4
și un Chevalier de l ' Ordre du Merite Agricole (1992). De asemenea, este decanul programelor speciale la Institutul culinar francez de vin și mâncare, membru al IACP și face parte din Consiliul de administrație al Fundației James Beard. El și soția sa, Gloria, locuiesc în Madison, Connecticut.