Supă Verde

Supă Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa verde. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard, Supă De Mazăre Verde, și Supă De Mazăre Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine verdeața,tăiați tulpinile dure de varză și tăiați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
KaleKale
2
Acum partea distractivă-rumenirea cepei. Aragazul de orez are doar două setări: nebun de mare și abia cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
3
Puneți cele 2 linguri de ulei de măsline în oală, conectați oala și puneți-o pe nesăbuit de mare (gătiți); apoi, adăugați ceapa tocată și un vârf mare de sare și acoperiți oala. La fiecare 5 minute sau cam asa ceva, ridicați capacul și dați cepei un amestec, apoi acoperiți din nou până când oala se schimbă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Aici trebuie să domini potul. Lovi cu piciorul înapoi pentru a găti! Am constatat că va rămâne pe Cook aproximativ 3 minute, de mai multe ori la rând. Când refuză absolut să se întoarcă la gătit (crede că s-a făcut, lucru prostesc), lăsați-l să se odihnească păstrați cald câteva minute. Apoi mergeți să gătiți din nou, adăugând usturoiul tocat de data aceasta și păstrați-l până când aveți ceapă moale și maro. Toate acestea vor dura probabil în total aproximativ 40 de minute. Ceapa nu va fi la fel de uniform și ușor caramelizată pe cât ar putea fi într—o tigaie peste un mediu mediu ajustat cu atenție-dar va fi bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați orezul, apa, bulionul de legume și o linguriță de sare de mare în ceapa și usturoiul din oală. Acoperiți și puneți-l pe bucătar. De îndată ce lichidul fierbe, care nu ar trebui să dureze mai mult de aproximativ 5 minute, începeți să îngrămădiți verdeața pregătită, ceapa verde și coriandrul. Va arăta prea mult-nu este. Împingeți ușor verdele în jos cu o lingură până când puteți înlocui capacul. Gatiti o jumatate de ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Deconectați oala și purificați cu atenție supa cu un blender de imersie. Alternativ, lăsați supa să se răcească puțin și purificați-o într-un blender normal, în loturi, apoi reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați cayenne și sucul de lămâie, măcinați puțin piper negru și amestecați. Acum folosește-ți papilele gustative-corectează condimentul după gustul tău cu o picătură mai mult suc de lămâie, un alt vârf de sare sau chiar puțin mai mult piper. Doar adaugă cantitatea potrivită, dragă, până când ai echilibrul care îți place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista