Supă Verde

Supă Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa verde. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard, Supă De Mazăre Verde, și Supă De Mazăre Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine verdeața,tăiați tulpinile dure de varză și tăiați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
KaleKale
2
Acum partea distractivă-rumenirea cepei. Aragazul de orez are doar două setări: nebun de mare și abia cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
3
Puneți cele 2 linguri de ulei de măsline în oală, conectați oala și puneți-o pe nesăbuit de mare (gătiți); apoi, adăugați ceapa tocată și un vârf mare de sare și acoperiți oala. La fiecare 5 minute sau cam asa ceva, ridicați capacul și dați cepei un amestec, apoi acoperiți din nou până când oala se schimbă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Aici trebuie să domini potul. Lovi cu piciorul înapoi pentru a găti! Am constatat că va rămâne pe Cook aproximativ 3 minute, de mai multe ori la rând. Când refuză absolut să se întoarcă la gătit (crede că s-a făcut, lucru prostesc), lăsați-l să se odihnească păstrați cald câteva minute. Apoi mergeți să gătiți din nou, adăugând usturoiul tocat de data aceasta și păstrați-l până când aveți ceapă moale și maro. Toate acestea vor dura probabil în total aproximativ 40 de minute. Ceapa nu va fi la fel de uniform și ușor caramelizată pe cât ar putea fi într—o tigaie peste un mediu mediu ajustat cu atenție-dar va fi bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați orezul, apa, bulionul de legume și o linguriță de sare de mare în ceapa și usturoiul din oală. Acoperiți și puneți-l pe bucătar. De îndată ce lichidul fierbe, care nu ar trebui să dureze mai mult de aproximativ 5 minute, începeți să îngrămădiți verdeața pregătită, ceapa verde și coriandrul. Va arăta prea mult-nu este. Împingeți ușor verdele în jos cu o lingură până când puteți înlocui capacul. Gatiti o jumatate de ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
VerziiVerzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Deconectați oala și purificați cu atenție supa cu un blender de imersie. Alternativ, lăsați supa să se răcească puțin și purificați-o într-un blender normal, în loturi, apoi reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați cayenne și sucul de lămâie, măcinați puțin piper negru și amestecați. Acum folosește-ți papilele gustative-corectează condimentul după gustul tău cu o picătură mai mult suc de lămâie, un alt vârf de sare sau chiar puțin mai mult piper. Doar adaugă cantitatea potrivită, dragă, până când ai echilibrul care îți place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista