Supă Ușoară De Linte Cu Spanac

Supă Ușoară De Linte Cu Spanac
Supa ușoară de linte cu spanac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 407 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de rozmarin, cartofi, linte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă Ușoară De Spanac De Linte, Supă De Spanac De Linte, și Supă de linte și spanac.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare sau cuptor olandez și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute. Se amestecă morcovul, ceapa și uleiul de măsline gătit până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Acoperiți amestecul de slănină cu bulion de pui, apă și salsa; se amestecă în linte, frunze de dafin, chimen, rozmarin, sare și piper. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, 40 până la 50 de minute. Se amestecă spanacul și cartofii; se fierbe până când spanacul este ofilit și cartofii sunt fierți, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
LinteLinte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dientes De AjoDientes De Ajo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista