Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa Multi-fasole ușoară cu aragaz lent. Această rețetă face 12 porții cu 38 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcovi, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Ușor De Gătit Lent, Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), și Supă Multi-Fasole.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
3
Se amestecă roșiile. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când este fierbinte.