Supă rece de mazăre și lapte de unt
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Ciorba de coajă și zară rece ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de apă, pudră de curry, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Rece De Mazăre, Supă Rece De Roșii-Zară, și Supă rece de morcov și lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți șalotele în unt și ulei într-o oală medie grea la foc mediu, amestecând, până devin aurii, 6 până la 8 minute.
Adăugați pudră de curry și 3/4 linguriță sare și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați bulion și apă și aduceți la foc mic, apoi amestecați mazărea și spanacul și reveniți la foc mic. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt doar fragede, aproximativ 6 minute.
Purificați imediat supa de aproximativ în 4 loturi într-un blender până când este foarte netedă (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Se transferă într-un castron și se amestecă Zara. Se răcește rapid (pentru a păstra culoarea) punând vasul într-o baie de gheață și amestecând până se răcește, apoi se dă la frigider până la foarte rece, 1 până la 2 ore. Se condimentează cu sare.
Supa poate fi răcită (în frigider) până la 1 zi.