Supă portugheză de varză și cârnați
Supa portugheză de varză și cârnați necesită aproximativ 59 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.39 pe portie, veți obține o supă care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 281 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, varză, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supă Portugheză De Cârnați-Kale, SUPĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI PORTUGHEZI, și Fasole cu varză și cârnați portughezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Se adauga ceapa, si saut 3 minute.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Adăugați apă și cartofi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 până la 10 minute sau până când cartoful este fraged.
Adăugați bulion, ardei roșu zdrobit și cârnați; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și varză și se fierbe 8 până la 10 minute sau până când varza este fragedă.