Supă picantă de cartofi dulci și nucă de cocos

Supă picantă de cartofi dulci și nucă de cocos
Supa picantă de cartofi dulci și nucă de cocos necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 321 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, pastă de curry, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o supă. 16 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum SUPĂ DE CARTOFI DULCI CU NUCĂ DE COCOS CU CREVEȚI PICANTE, Supă picantă de morcovi, cartofi dulci și nucă de cocos, și Supă De Cartofi Dulci-Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați cartofii dulci direct pe raft și coaceți până când sunt suficient de fragede pentru a străpunge ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa și ghimbirul; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de curry și se încălzește timp de 1 minut, apoi se amestecă laptele de cocos și bulionul de legume. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Scoateți cojile din cartofii dulci și tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
7
Adăugați în supă și gătiți încă 5 minute, astfel încât să poată absorbi aroma. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare. Se toarnă în boluri și se ornează cu un strop de ulei de susan și puțin coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista