Supă picantă de cartofi dulci și nucă de cocos

Supa picantă de cartofi dulci și nucă de cocos necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 321 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, pastă de curry, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o supă. 16 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum SUPĂ DE CARTOFI DULCI CU NUCĂ DE COCOS CU CREVEȚI PICANTE, Supă picantă de morcovi, cartofi dulci și nucă de cocos, și Supă De Cartofi Dulci-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați cartofii dulci direct pe raft și coaceți până când sunt suficient de fragede pentru a străpunge ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau oală de supă la foc mediu.
Adăugați ceapa și ghimbirul; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de curry și se încălzește timp de 1 minut, apoi se amestecă laptele de cocos și bulionul de legume. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
Scoateți cojile din cartofii dulci și tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați în supă și gătiți încă 5 minute, astfel încât să poată absorbi aroma. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare. Se toarnă în boluri și se ornează cu un strop de ulei de susan și puțin coriandru.