Supă Miso
Reteta Supa Miso este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 6 porții cu 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, supă cu aromă de bonito, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și supa într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Adăugați miso și gătiți până când miso este amestecat, amestecând constant. Puneți supa în boluri și presărați uniform cu tofu și ceapă verde.