Supă Miso

Supă Miso
Reteta Supa Miso este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 6 porții cu 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, supă cu aromă de bonito, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și supa într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați miso și gătiți până când miso este amestecat, amestecând constant. Puneți supa în boluri și presărați uniform cu tofu și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MisoMiso
SupăSupă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista