Supă Minestrone ca cea a lui Carrabba
Rețeta supă Minestrone ca cea a lui Carrabba este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 3,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 670 calorii. 56 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, morcov, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supa picantă de pui sicillian a lui Carrabba, Noul meniu al lui Carrabba, și Puiul lui Carrabba Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul și țelina, ceapa, morcovii și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați fasolea verde, varza, dovlecelul, pătrunjelul și busuiocul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați bulion de pui, frunze de dafin, roșii, prosciutto, coajă romano și cartofi.Lăsați supa să fiarbă și reduceți imediat la foc mic. Se fierbe timp de 20-30 de minute sau până când cartofii sunt moi.
Adăugați fasolea conservată cu sucurile lor și fierbeți încă 5 minute.
Îndepărtați coaja romano și prosciutto.
Adăugați brânză romano rasă, amestecând continuu.