Supa mexicană de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 2914 calorii, 374g de proteine, și 102G de grăsime. Pentru $52.69 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, coriandru, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Mexicană De Pește, Pește Mexican, și Pește Copt Mexican.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, amestecați sucul de scoici și morcovii.Fierbeți până când morcovii sunt crocanți.Între timp, într-o cratiță mare, prăjiți ceapa în ulei până când este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați condimentele și sarea opțională - și prăjiți încă 4 minute.Se amestecă sucul de scoică și morcovii în ceapă și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
3
Adăugați peștele și coriandrul și fierbeți 8-10 minute sau până când peștele este de dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Adăugați apă dacă este necesar și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se ornează cu frunze de coriandru sau pătrunjel și se servește.Salsa și sosul fierbinte pot fi prezente pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.