Supa mediteraneană de pește cu usturoi Rouille este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 492 calorii, 51G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pește, ardeiul cayenne, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de pește cu pâine și Rouille, Supă De Pește De Legume Cu Rouille, și Supă provensală de pește cu Rouille de șofran.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți cuburile de cartofi până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă de gătit pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Transferați cuburile de cartofi într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați apa rezervată de cartofi și usturoiul tocat și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Bateți 1 cană de ulei de măsline într-un jet subțire până când rouille este cremoasă. Condimentează rouille cu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Într-o oală mare de supă, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați prazul, ceapa, țelina, bulbul de fenicul și 6 căței de usturoi înjumătățiți și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bulb De Fenicul
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați ardeiul măcinat grosier, feniculul măcinat, chimenul, boia de ardei, șofranul mărunțit și pasta de roșii și gătiți până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Fenicul Măcinat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
10
Adăugați vinul în oala cu supă și gătiți până când este aproape evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați bulionul de pește și pachetul de cimbru în oală și aduceți supa la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stoc De Pește
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați peștele, codul și tonul și fierbeți supa până când peștele este gătit, aproximativ 8 minute. Aruncați pachetul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Mandarine, Fiecare
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
13
Între timp, aranjați feliile de baghetă pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Ungeți feliile peste tot cu ulei de măsline și presărați pe o parte cu oregano. Prăjiți feliile de baghetă timp de aproximativ 5 minute sau până când toasturile sunt crocante și ușor aurii. Frecați pâinea prăjită cu cei 2 căței de usturoi înjumătățiți rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
15
Puneți supa de pește în boluri adânci și amestecați o parte din rouille în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
16
Serviți crutoanele de usturoi, parmezanul și restul de rouille pe lateral.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.