Supă mediteraneană de pește cu usturoi Rouille

Supă mediteraneană de pește cu usturoi Rouille
Supa mediteraneană de pește cu usturoi Rouille este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 492 calorii, 51G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pește, ardeiul cayenne, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de pește cu pâine și Rouille, Supă De Pește De Legume Cu Rouille, și Supă provensală de pește cu Rouille de șofran.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți cuburile de cartofi până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă de gătit pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Transferați cuburile de cartofi într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați apa rezervată de cartofi și usturoiul tocat și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Bateți 1 cană de ulei de măsline într-un jet subțire până când rouille este cremoasă. Condimentează rouille cu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-o oală mare de supă, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați prazul, ceapa, țelina, bulbul de fenicul și 6 căței de usturoi înjumătățiți și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați ardeiul măcinat grosier, feniculul măcinat, chimenul, boia de ardei, șofranul mărunțit și pasta de roșii și gătiți până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
10
Adăugați vinul în oala cu supă și gătiți până când este aproape evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați bulionul de pește și pachetul de cimbru în oală și aduceți supa la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoc De PeșteStoc De Pește
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați peștele, codul și tonul și fierbeți supa până când peștele este gătit, aproximativ 8 minute. Aruncați pachetul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
13
Între timp, aranjați feliile de baghetă pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Ungeți feliile peste tot cu ulei de măsline și presărați pe o parte cu oregano. Prăjiți feliile de baghetă timp de aproximativ 5 minute sau până când toasturile sunt crocante și ușor aurii. Frecați pâinea prăjită cu cei 2 căței de usturoi înjumătățiți rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BaguetteBaguette
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
15
Puneți supa de pește în boluri adânci și amestecați o parte din rouille în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
16
Serviți crutoanele de usturoi, parmezanul și restul de rouille pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CrutoaneCrutoane

Ingrediente

1micibaghetă, feliată subțirebaghetă, feliată subțire0cp. legume (de exemplu, spanac)ardei cayenne, plus mai mult pentru stropireardei cayenne, plus mai mult pentru stropire1coastecoastă de țelină, tăiată în bucăți de 1/2 inchcoastă de țelină, tăiată în bucăți de 1/2 inch454ardei habenerofile de cod fără piele, tăiat în bucăți de 1 inchfile de cod fără piele, tăiat în bucăți de 1 inch2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1bulb de fenicul-înjumătățit, miez și tăiat în bucăți de 1/2 inchbulb de fenicul-înjumătățit, miez și tăiat în bucăți de 1/2 inch1Crustă: firimituri de biscuiți grahamsemințe de fenicul măcinatsemințe de fenicul măcinat2Ceapa galbena medie, tocatastoc de pește sau 1 litru de suc de scoici diluat cu 1 litru de apăstoc de pește sau 1 litru de suc de scoici diluat cu 1 litru de apă16cuișoare de usturoi, 8 tocate, 8 înjumătățitecuișoare de usturoi, 8 tocate, 8 înjumătățite1Crustă: firimituri de biscuiți grahamchimen măcinatchimen măcinat1Crustă: firimituri de biscuiți grahampiper măcinat grosierpiper măcinat grosier2maripraz, numai părți albe și verzi fragede, înjumătățite pe lungime și tăiate în bucăți de 1 inchpraz, numai părți albe și verzi fragede, înjumătățite pe lungime și tăiate în bucăți de 1 inch680ardei habeneromonkfish sau alt pește alb cărnos, fără piele exterioară filmată, pește tăiat în bucăți de 1 inchmonkfish sau alt pește alb cărnos, fără piele exterioară filmată, pește tăiat în bucăți de 1 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru periajulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru periaj1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1pinchVârf de oregano uscatVârf de oregano uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras8puțin dovlecel tocatPiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat0cp. legume (de exemplu, spanac)fire de șofran sfărâmatefire de șofran sfărâmate8puțin dovlecel tocatSareSare1cp. legume (de exemplu, spanac)paprika dulcepaprika dulce12crengute de cimbru, legate într-un pachet cu sfoară de bucătăriecrengute de cimbru, legate într-un pachet cu sfoară de bucătărie3Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire454ardei habeneroton, tăiat în bucăți de 1 inchton, tăiat în bucăți de 1 inch1(vinete)Cartof Yukon Gold, curățat și tăiat în cuburi de 1 inchCartof Yukon Gold, curățat și tăiat în cuburi de 1 inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista