Supă Italiană De Tortellini
Supa Italiană Tortellini ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 7 porții cu 157 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți parmezan, spanac, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Italiană De Tortellini, Supă Italiană De Tortellini, și Supă Italiană De Tortellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile exterioare din fenicul; tăiați becul în jumătate pe lungime și îndepărtați miezurile.
Tăiați fiecare jumătate vertical în felii subțiri.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până la cald.
Adăugați fenicul, morcovul și usturoiul; gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând des. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Se amestecă pastele și spanacul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când pastele sunt fragede.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Supă de lingură în boluri individuale; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de brânză.