Supă italiană de fasole albă și Pancetta

Supa italiană de fasole albă și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 580 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână slănină pancetta, salvie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Pancettan și supă de fasole albă cu Kale, Supă Italiană De Fasole Albă, și Supă italiană de fasole albă și Kale.
Instrucțiuni
Într-o oală de 8 litri, sotati pancetta în uleiul de măsline până la moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați ceapa și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Se presară cu salvie, 1 linguriță de sare și piper negru.
Se toarnă bulionul de pui, se acoperă și se aduce la fierbere. Se amestecă fasolea scursă, se acoperă și se reduce focul la minim. Se fierbe timp de 30 de minute.
Între timp, gătiți pastele în 4 litri de apă clocotită cu 1 linguriță de sare până la al dente, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se adaugă la supă.
Se amestecă pătrunjelul tocat înainte de servire și se presară cu brânză rasă.