Supă de vită și orz

Supa de vită și orz ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. Această rețetă are 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 237 de calorii . Pentru 1,38 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână ardei gras, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute . Este oferită de Taste of Home. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 62% , ceea ce este solid. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Supă de vită și orz la slow cooker , Supă de orz cu ciuperci și Salată de orz cu legume .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în ulei la foc mediu; scurgeți-o. Între timp, într-un slow cooker de 5 litri, combinați legumele, supa, apa, sosul de spaghete, orzul și condimentele. Adăugați carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9-10 ore sau până când carnea este fragedă. Îndepărtați grăsimea din sucul de gătire.