Supă de vită și Chili verde

Carnea de vită și supa de Chili verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 170 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pământul rotund, oregano, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie De Carne De Vită Cu Chili Verde, Burritos De Vită Cu Chili Verde, și Sandwich-Uri De Carne De Vită Cu Chili Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită; gătiți 3 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Adăugați ceapa, țelina și morcovul în tigaie; gătiți 6 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați oregano, chimen, piper și usturoi; gătiți 1 minut, amestecând pentru a combina. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Adăugați sare, bulion și ardei iute, amestecând pentru a combina; aduceți la fierbere.
Adăugați macaroane; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când macaroanele sunt fragede.