Supa de varză dulce și acră este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 210 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore. Un amestec de usturoi, zahăr, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă de varză dulce și acră, Supă De Varză Dulce Și Acră Cu Mărar, și Ciorbă de varză dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați coapsele de vită și apa într-un vas mare. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la foc mic. Folosiți o strecurătoare pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Sita
2
Adăugați bucățile de morcov, ceapa întreagă, tulpinile de țelină, frunza de dafin și boabele de piper. Simmer timp de 4 ore, skimming suprafața ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelină
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Morcov
Ceapă
3
Strângeți stocul. Aruncați legumele, dar rezervați carnea. Lăsați stocul să se răcească la temperatura camerei, apoi transferați într-un recipient acoperit și refrigerați peste noapte. Când coapsele de vită sunt reci, scoateți carnea din oase. Aruncați oasele și zgârierea. Tăiați carnea și orice măduvă rămasă în cuburi mici. Acoperiți recipientul și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Legume
Stoc
Carne
4
A doua zi, încălziți uleiul vegetal într-un vas de stoc sau cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă usturoiul și 1 ceapă tăiată cubulețe; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Usturoi
Ceapă
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați boia de ardei și gătiți încă 1 minut, amestecând constant. Adăugați treptat varza și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc ușor și se reduc în vrac, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
6
Scoateți bulionul de vită din frigider; degresați și aruncați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
7
Se toarnă stocul în oală; amestecați carnea de vită tocată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați roșiile cu sucul lor. Aduceți supa la fiert, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti supa, acoperita partial, pana cand varza este destul de moale, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Varză
Suc
Supă
9
Se amestecă sucul de lămâie, zahărul, mărarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Zahăr
Mărar
Sare
10
Adăugați mai multă apă, dacă doriți, pentru o supă mai subțire. Gatiti timp de 5 minute, neacoperit. Gustați și reglați condimentele înainte de servire.